ФУРНІТУРА YKK

 

Абревіатура YKK для людей, які не мають відношення до виготовлення одягу та аксесуарів, не значить абсолютно нічого, а ось для промислових магнатів це своєрідний знак якості. Найбільший у світі розробник застібок уже довгі роки є непорушним лідером у своїй галузі. Досить складно знайти фурнітуру такої ж якості, як у відомого бренду. Зрештою навіщо намагатися, коли можна просто вибрати YKK.

 

Група японських компаній, яка розпочала свою діяльність 70 років тому, має 70 заводів по всій планеті. Тому зовсім не дивно, що холдинг на 90% захопив світовий ринок збуту. Компанія була названа на честь її японського засновника та іменується Фабрикою Йошида.

 

На сьогоднішній день організація співпрацює з провідними брендами одягу. Гарантом якості є суворе дотримання всіх стандартів виробництва.
Цікаво, що довгий час вся інформація про машинку, за допомогою якої виготовлялися застібки, зберігалася в найсуворішому секреті. Таким чином конкуренти не мали доступу до унікальних даних холдингу й залишалися позаду.

 

 

 

Особливостями застібок YKK є не лише унікальна технологія виготовлення та дизайн, а також високоякісні матеріали, які використовуються у виробництві. Нікель, латунь, марганець, алюміній та інші метали надають різним видам застібок неймовірні властивості:

  • вогнестійкість;
  • висока міцність;
  • повітро та водонепроникність;
  • гнучкість і розтягування;
  • стійкість до стирання;
  • антистатичність.

Сьогодні існує безліч різновидів блискавок YKK з різними характеристиками. Вони можуть мати багатоманітну палітру кольорів, бути прозорими і навіть з ефектом веселки, гнучкими та негнучкими, з усілякими візерунками та орнаментами, логотипами на поверхні, різної форми та розміру. Складно уявити скільки варіацій застібок виготовляється корпорацією.
 

 

У виробництві сумок компанії Канделябр використовуються тільки блискавки YKK, щоб забезпечити довговічність і зносостійкість виробів. У якості фурнітури ми впевнені на 100%, адже його гарантом виступає всесвітньо відомий і високоякісний бренд.


  • Сайт
  • Магазин